O nama

O nama

Kompaniju Beobajt osnovali smo 2019. godine kao dobavljača širokog spektra kancelarijskih materijala i proizvoda srodnih delatnosti, sa ciljem da našim partnerima pružimo širok spektar najkvalitetnijih proizvoda kancelarijskog materijala i proizvoda srodnih delatnosti po najatraktivnijim cenama.

Potrudili smo se da naš asortiman potpuno pokriva potrebe jedne kancelarije. Stoga, na jednom mestu možete pronaći sve što može biti potrebno Vašem preduzeću, od kancelarijskog nameštaja, preko sitnog kancelarijskog pribora , do higijenskih proizvoda.

Na našem sajtu možete pregledati više od 4000 artikala, a ono što nas razlikuje od drugih kompanija je to što su cene na sajtu predstavljene u real time-u i imate mogucnost uvida u lager u datom trenutku za svaki proizvod pojedinačno.

Težimo da našim partnerima izađemo u susret u najvećoj mogućoj meri. Zato, u zavisnosti od obima narudžbine i traženih artikala, cene mogu varirati i nisu predstavljene kao fiksne. U skladu s time, nudimo Vam mugućnost potraživanja ponude za odabrane artikle iz korpe, koja bi Vam u najkraćem roku stigla na mail u vidu predračuna.

Hvala na poverenju.

Vaš Beobajt.